Tomislav Nikolić: Banke kao narkodileri

Izvor: BKTV News, 07.Apr.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić: Banke kao narkodileri

Lider koalicije 'Pokrenimo Srbiju' Tomislav Nikolić izjavio je da su se u Srbiji banke ogrešile i o građane i o privredu i da država to mora da ispravi.
'Banke se ponašaju kao narkodileri. Bitno im je samo da vas jednom uvuku u kredit, a onda morate iz kredita u kredit pod sve težim uslovima, dok firma ne ode na doboš. Tu država mora da se umeša', rekao je Nikolić tokom obilaska firme 'Gerber' u selu Vitoševac u opštini Ražanj.
On je dodao da investicija nema bez >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kredita, da je tako u celom svetu, ali da nije prihavatljivo da kamata bude 27-28 odsto, uz kursnu razliku od 30 do 40 odsto i tako da to više niko ne može da namiri.
Lider naprednjaka je poručio da država treba da pomogne, jer ne sme da dozvoli da mala i srednja preduzeća ostanu na nivou na kome jesu.
'Oni moraju da se razviijaju. U tome je prosperitet Srbije, jer mi gigante još mnogo godina nećemo imati', rekao je Nikolić.
Nikolić obilazi Nišavski okrug, a planom posete predviđeni su razgovori sa građanima Aleksinca, Merošine, Malošišt, Gadžinog Hana i Svrljiga.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.