Tadić: Prvi put vodim u prvom krugu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2012, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Prvi put vodim u prvom krugu

Tadić je u sedištu DS rekao da pri formiranju nove vlade neće pristati ni na kakve ucene i izrazio uverenje da će dobiti još veću podršku građana

BEOGRAD - Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić je rekao da je uveren u pobedu u drugom krugu, jer je ovo prvi put da posle prvog kruga izbora ima prednost.

Tadić je rekao da će nova vlada Srbije zavisiti od ishoda drugog kruga izbora.

Tadić je na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u sedištu DS kazao da pri formiranju nove vlade neće pristati ni na kakve ucene i izrazio uverenje da će dobiti još veću podršku građana.

Lider demokrata je dodao da bi Srbija sa njim kao predsednikom brže išla ka evropskim integracijama, uspešnije rešavala ekonomske probleme, privlačila investicije, uspešnije sarađivala sa susedima u regionu. Prema njegovim rečima, prvi krug predsedničkih izbora je jasno pokazao da će drugi krug definisati kako će Srbija izgledati u narednih pet godina.

On je ocenio da je njegova politika "suštinski, vrednosno i karaktrerno različite", odnosno dve politike "sa kojima Srbija ne može izgledati na isti način".

"Uveren sam da ćemo pobediti u drugom krugu", rekao je Tadić i naveo da sada prvi put ima prednost posle prvog kruga nad Tomislavom Nikolićem sa kojim je u drugom krugu bio i na izborima 2004. godine i 2008. godine.

"Sutra odmah krećem u kampanju, imam nameru da pobedim i pobedićemo", rekao je Tadić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.