TRANSFER VEKA: Dačić potpisao za Boku juniors! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER VEKA: Dačić potpisao za Boku juniors! (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Srbije posetio je čuvenu "Bombonjeru" stadion na kome je čuveni Maradona započeo svoju karijeru

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić nalazi se u poseti Argentini gde je počasni gost Buenos Ajresa, a ovu priliku iskoristio je i da poseti stadion Boke juniors čuvenu “Bombonjeru”.

Čelnici jednog od najpoznatijih i najtrofejnijih argentinskih klubova su ga dočekali i uručili mu poklon – dres sa brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 10 i njegovim imenom i prezimenom ispisanim na njemu, ali ni Dačić nije došao praznih ruku.

Srpski ministar je njima poklonio dresove Partizana i Crvene zvezde sa autogramima fudbalera oba kluba. On je iskoristio priliku da poseti i muzej Boke.

Foto: Tanjug/Ognjen Stevanović

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.