Sutra protesti protiv Bus plusa u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jul.2012, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra protesti protiv Bus plusa u Beogradu

Grupa građana organizuje u ponedeljak u 17.00 sati na Trgu Republike u Beogradu protest protiv sistema Bus plus, a posle tog skupa pozvaće okupljene da se u 18.30 pridruže protestu na Zelenom vencu koji je istim povodom najavila organizacija "99 posto".

Organizatori protesta "Narod protiv Bus plusa" na Trgu Republike, zahtevaju raskidanje ugovora sa firmom "Apeks" (Apex) i ukidanje Bus plus sistema, tačkaste kontrole koja podrazumeva zaustavljanje vozila javnog prevoza.Oni zahtevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i ukidanje pravila ulaska putnika na prednja vrata vozila, smanjenje cene dnevnih i mesečnih karata za 30 odsto i pokretanje istrage o tome da li je ugovorom sa firmom "Apeks" oštećen Beograd i Gradsko saobraćajno preduzeće.Na skupu na Trgu Republike biće napravljen "narodni dogovor" o daljim aktivnostima protiv "Bus plus" sistema, a kako je još navedeno u saopštenju taj protest uredno je prijavljen nadležnima.BEOGRAD, 22. jula 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najavljeni protesti protiv Bus plusa u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2012

Grupa građana organizuje u ponedeljak 17.00 sati na Trgu Republike u Beogradu protest protiv sistema Bus plus, a posle tog skupa pozvaće okupljene da se u 18.30 pridruže protestu na Zelenom vencu koji je istim povodom najavila organizacija "99 posto"...Organizatori protesta "Narod protiv Bus plusa"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Protest Beograđana protiv sistema naplate javnog prevoza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2012, 10:40

Protest “Narod protiv Bus plusa” zakazan je za večeras u 17 sati na beogardskom Trgu Republike. Skup organizuje grupa građana, a najavljeno je da će se učesnici u 18.30 na Zelenom vencu pridružiti drugom skupu protiv novouspostavljenog sistema naplate javnog prevoza u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.