Šutanovac : Naprednjaci smislili prevaru

Izvor: S media, 11.Maj.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac : Naprednjaci smislili prevaru

Demokratska stranka (DS) sumnja da je neko nezakonito došao do izbornog materijala i dostavio ga Srpskoj naprednoj stranci koja ga je u džakovima pokazala javnosti, izjavio je danas potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac.

Ničič: Materijal koji se našao kod Nikolića potiče iz Zaječara

Dačić: Ne verujem da je bilo krađe, prihvatite rezultate

Nikolić: Krivične prijave zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izborne krađe

- Pre dva dana Tomislav Nikolić je posetio Zaječar i sumnjamo da je odatle taj izborni materijal - rekao je Šutanovac.

On je naveo da DS sumnja na još dva moguća scenarija. Po jednom, naprednjaci su falsifikovali glasačke listiće, po drugom aktivisti su tokom izbornog dana "sakupljali" listiće na birački mestima.

Šutanovac je istakao da DS sumnja da je reč "smišljenoj prevari", jer je, kako je naveo, Tomislav Nikolić unpared govorio da izbori neće biti regularni. On je pozvao nadležne da ispitaju istinitost Nikolićevih navoda.

Srpska napredna stranka podnela je krivične prijave protiv NN lica zbog izborne kradje, izjavio predsednički kandidat te stranke Tomislav Nikolić. Opširnije OVDE.

(S media)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Listići iz Zaječara ili Vojvodine?

Izvor: Beta, 11.Maj.2012

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) - Demokratska stranka (DS) sumnja da je neko nezakonito došao do izbornog materijala i dostavio ga Srpskoj naprednoj stranci koja ga je u džakovima pokazala javnosti, izjavio je u p.

Nastavak na Beta...

DS sumnja da je SNS ukrala listiće

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2012

Demokratska stranka (DS) sumnja da je neko nezakonito došao do izbornog materijala i dostavio ga Srpskoj naprednoj stranci koja ga je u džakovima pokazala javnosti, izjavio je danas potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac. "Pre dva dana Tomislav Nikolić je posetio Zaječar i sumnjamo da je odatle...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.