Šutanovac: Građani 6. maja biraju između prošlosti i budućnosti

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Građani 6. maja biraju između prošlosti i budućnosti

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je danas u Surdulici da građani 6. maja biraju između prošlosti i budućnosti.

"Građani biraju između koalicije koju predvodi DS i Boris Tadić i koalicije koju predvodi Tomislav Nikolić, okružen Velimirom Ilićem, Bogoljubom Karićem i Aleksandrom Vulinom", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šutanovac prilikom obilaska štanda DS u tom gradu.

Među onima koji čine koaliciju sa Tomislavom Nikolićem ima i onih koji su optuženi za krivična dela, kazao je Šutanovac i dodao da je to dokaz da oni neće biti u stanju da se bore protiv kriminala i korupcije.

"Verujem da građani znaju gde je njihova perspektiva i da znaju da bez EU ne možemo ostvariti standarde u mestima kao što je Surdulica. Svi koji žele da budu uposleni, veruju da investicije, posao i sigurnost može doći sa politikom DS i Borisa Tadića", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je u okviru predizborne kampanje obišao fabriku obuće "Risbo" u Surdulici koja u okviru lon poslova svoju celokupnu proizvodnju izvozi u Italiju.

Ta fabrika godišnje proizvede u pogonima u Surdulici i Trgovištu 250.000 pari obuće i zapošljava oko 300 radnika. Pogon u Trgovištu otvoren je 2009. godine, a pogon u Surdulici godinu dana kasnije.

Šutanovac je ponovio da DS ima plan za subvencionisanje izvozno orijentisane proizvodnje i kako da mala i srednja preduzeća budu otvorena širom Srbije.

Šutanovac je posetio i Vladičin Han, gde je prošetao gradom i sa građanima razgovarao o predstojećim izborima.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Građani biraju između prošlosti i budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2012

SURDULICA, VLADIČIN HAN -..Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je danas u Surdulici da građani 6. maja biraju između prošlosti i budućnosti..."Građani biraju između koalicije koju predvodi DS i Boris Tadić i koalicije koju predvodi Tomislav Nikolić, okružen Velimirom Ilićem,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ucenjivanje čeka i novu vladu

Izvor: Blic, 10.Apr.2012

Posle ovih izbora Srbija će dobiti podjednako brojnu vladajuću koaliciju ili će, što je verovatnije, još više stranaka učestvovati u vlasti. U aktuelnom parlamentu je čak 19 stranaka podržavalo Vladu, uz povremeno uskakanje još dve stranke. Posle 6. maja moglo bi da ih bude i više od 20 u...

Nastavak na Blic...

Tadić u blagoj prednosti

Izvor: Beta, 11.Apr.2012, 13:06

BEOGRAD, 11. aprila 2012. (Beta) - Lider Demokratske stranke Boris Tadić u blagoj je prednosti nad predsedničkim kandidatom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem, a koalicije koje predvode njihove stran.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.