Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo

U Srbiji će danas jutro biti hladno i sa maglom po kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima, dok će tokom dana biti retežno sunčano i malo toplije.

Jutarnje temperature će se kretati od četiri na jugoistoku do 12 stepeni Celzijusa na severu Šumadije, a najviša dnevna će biti između 23 i 27 stepeni.

U Beogradu će jutra biti hladna, na periferii sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana vreme će biti pretežno sunčano i malo toplije.

Vetar slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od osam do 12 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna oko 27. Za vikend će se zadržati toplo vreme sa najvišom temperaturom 24 do 28 stepeni.

U subotu pretežno sunčano a u nedelju postepeno naoblacenje sa jugozapada koje ce posle podne i uveče ponegde usloviti kratkotrajnu kišu.

Zatim do kraja perioda pretežno oblačno, mestimično sa kišom, intenzivnijom u utorak i sredu.

Temperatura će biti u postepenom padu, naročito krajem perioda kada je na visokim planinama provejavanje snega, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.