Srbija nema stav o izborima

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 12.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nema stav o izborima

KOSOVO POLJE - Državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović izjavio je juče da o pitanju lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji koji će biti održani, po svoj prilici, u novembru, zvanični Beograd nema stav. „Ono na čemu lično insistiram je da se taj stav donese sada, a ne da se čeka poslednji momenat kada će to uneti samo konfuziju među ljude. Uslove pod kojima bismo eventualno podržali izlazak Srba na lokalne izbore moramo utvrditi u saradnji s međunarodnom zajednicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kako bi oni bili mogući i realni“, rekao je Ivanović. On je istakao da je opština Kosovo Polje veoma važna za opstanak Srba u čitavom regionu i naglasio da bi deoba koja je predviđena Ahtisarijevim planom ovde samo ugrozila srpsku zajednicu.  

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Beograd još bez stava o izborima

Izvor: B92, 11.Jun.2009, 18:37

Kosovo Polje -- Beograd nema zvaničan stav o lokalnim izborima koji će na Kosovu biti održani najverovatnije u novembru, kažu u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju... "Ono na čemu lično insistiram je da se taj stav donese sada, a ne da se čeka poslednji momenat kada će to uneti samo konfuziju među...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.