Srbija je talac stranaka na vlasti

Izvor: BKTV News, 29.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je talac stranaka na vlasti

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikoić izjavio je juče u Subotici, da je Srbija postala „talac članova političkih stranaka koji je vode – Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije, G 17 plus i ostalih stranaka koje čine vladu”.
Na predizbornom mitingu u centru Subotice Nikolić je građanima Vojvodine poručio da sačuvaju mir koji postoji među njima ocenjujući da ako nešto vredi u Vojvodini i Subotici to je mir koji postoji među narodima.
Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << njegovoj oceni, svaki glas za DS, SPS, G17 plus je glas dat za propast Srbije, jer oni su mislili samo na sebe, a onda „ponekad pomalo i na Srbiju”.
„Srbija ima jednu šansu i to su izbori 6. maja, na kojima građani odlučuju o svojoj sudbini”, rekao je Nikolić i pozvao građane da sa mnogo volje i elena uđu u izbore.
On je ocenio da „najgore što može da se desi nakon majskih izbora je da ostane aktuelna vlast” i dodao da oni kojima je dobro glasaju za aktuelnu vlast, ali da oni kojima je loše na to nemaju pravo.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Tomislav Nikolić,   Subotica

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.