Srbi rado traže smeštaj kod prijatelja

Izvor: EurActiv Srbija, 05.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi rado traže smeštaj kod prijatelja

Većina gradjana EU - 75% - planira da ove godine ode na odmor, a u Srbiji znatno manje - 45%, pokazalo je istraživanje Evropske komisije Eurobarometar. Istraživanje, koje je obuhvatilo EU i još sedam zemalja, pokazalo je da gradjani Srbije redje od evropskog proseka putuju po svojoj zemlji ili u neku članicu EU. Zanimljivo je da, iako je Srbija medju rekorderima po procentu ispitanika koji ne planiraju letovanja, ona nije medju zemljama u kojima se finansijski razlozi najčešće navode kao razlog zbog kojeg se ne planiraju putovanja.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Srbije putuju manje od proseka EU

Izvor: EMportal, 05.Mar.2012

Građani Srbije ove godine će putovati manje od evropskog proseka, a veliki procenat njih prošle godine je bio u besplatnom smeštaju, pokazalo je danas objavljeno istraživanje Evropske komisije Eurobarometar.

Nastavak na EMportal...

Srbi putuju manje od proseka EU, ređe plaćaju smeštaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2012

BEOGRAD -..Građani Srbije ove godine će putovati manje od evropskog proseka, a veliki procenat njih prošle godine je bio u besplatnom smeštaju, pokazalo je danas objavljeno istraživanje Evropske komisije Eurobarometar...Na odmor će ove godine ići najviše građana Danske i Finske (89 odsto), Nemačke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.