Smenjen Milanko Šarančić

Izvor: B92, 06.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Milanko Šarančić

Milanko Šarančić (FoNet)

Beograd -- Vlada Srbije razrešila je dužnosti generalnog direktora Železnica Srbije Milanka Šarančića.

Preduzeće Železnice Srbije dobila je Demokratska stranka, a novi generalni direktor biće Milovan Marković. Marković je trenutno poslanik demokrata u Skupštini Srbije, a šef je Opštinskog odbora DS-a u Valjevu. Šarančić, inače kadar Nove Srbije, široj javnosti postao je poznat 2005, kada je bez tendera kupio polovne vozove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lokomotive iz Švedske, za tri i po miliona evra, i to od firme koja prodaje robu buticima.

Takođe, pre nekog vremena , kupio je službene automobile vrednosti 2,2 miliona evra i ušao u proceduru otkupa službenog stana u centru Beograda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada smanjila plate u Upravnim odborima

Izvor: EMportal, 06.Nov.2008

Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici usvojila je mere za određivanje najviših iznosa naknade za rad predsednika, zamenika i članova upravnih odbora u javnim preduzećima, javnim agencijama i drugim institucijama čiji je osnivač država, rekao je Milan Marković, ministar za lokalnu samoupravu....

Nastavak na EMportal...

Smenjen Milanko Šarančić

Izvor: Mondo, 06.Nov.2008

Vlada Srbije razrešila je dužnosti generalnog direktora Železnica Srbije Milanka Šarančića. Preduzeće Železnice Srbije dobila je Demokratska stranka, a novi generalni direktor biće Milovan Marković.

Nastavak na Mondo...

Milovan Marković imenovan za direktora Železnica Srbije

Izvor: Kurir, 06.Nov.2008

BEOGRAD, 6.novembra (Tanjug) - Vlada Srbije imenovala je danas Milovana Markovića za generalnog direktora JP "Železnice Srbije" i usvojila Zaključak o merilima za određivanje najvišeg iznosa naknada za rad predsednika i članova organa upravljanja i nadzora javnih preduzeća, javnih agencija i drugih...

Nastavak na Kurir...

Manje para za članove upravnog odbora, odlučila Vlada Srbije. Smenjen direktor Železnica Srbije Milanko Šarančić.

Izvor: TV Avala, 06.Nov.2008

Vlada Srbije je na današnjoj sednici preporučila da naknade članova upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća, agencija i drugih oblika organizovanja čiji je osnivač država, od iduće godine ne budu veće od prosečnih zarada u Srbiji.

Nastavak na TV Avala...

Smenjen Šarančić

Izvor: Kurir, 07.Nov.2008, 07:37

BEOGRAD - Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici za generalnog direktora „Železnica Srbije“ postavila Milovana Markovića, člana Demokratske stranke. Marković je bivši direktor Direkcije za izgradnju Valjeva, a dolazi umesto smenjenog Milanka Šarančića koji je tu funkciju obavljao poslednje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.