Smanjujemo troškove, tražimo da nas Vlada sledi

Izvor: Danas, 02.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjujemo troškove, tražimo da nas Vlada sledi

- Zarade svih zaposlenih u opštinskoj upravi Paraćina, koje se finansiraju iz lokalnog budžeta, biće značajno smanjene. To je naš odgovor na najavljene mere opšte štednje i smanjenja republičkih transfera lokalnim samoupravama. Paraćina što se tiče, već smo smanjili zarade zaposlenima u opštinskoj administraciji za 15 odsto, tako da je mesečna plata radnika s visokom stručnom spremom 25.768 dinara bez minulog rada, dok zaposleni sa srednjom stručnom spremom primaju 18. 925 dinara.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opštine protiv smanjenja transfera iz republičkog budžeta

Izvor: EMportal, 03.Apr.2009, 15:37

Opštine u Srbiji mogle bi da se nađu pred bankrotom ako Vlada za 15 milijardi dinara umanji prenos sredstava lokalnim samoupravama iz republičkog budžeta, ocenio je danas predsednik Opštine Ivanjica Radoslav Sekulić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.