Šešelj za Kurir: Loše mi je, ali se ne dam!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj za Kurir: Loše mi je, ali se ne dam!

Ne mogu da kažem šta mi je jer su lekari rekli da o bolesti ne govorim za medije

BEOGRAD - Zdravstveno stanje predsednika SRS Vojislava Šešelja se pogoršalo, a on dva dana nije ni dolazio u stranku. Takođe, lider radikala otkazao je i već zakazana televizijska gostovanja za ovu nedelju. Šešelj, međutim, nije hteo da otkriva o čemu je reč.

- Lošije mi je, ali se nadam da će biti bilje. Nisam odlazio u stranku, a i tri nastupa na televiziji sam otkazao. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogu preciznije da kažem šta mi je jer su mi lekari rekli da o bolesti ne govorim za medije - rekao je Šešelj za Kurir.

Ni njegovi saradnici u stranci nisu želeli da komentarišu.

Član predsedničkog kolegijuma SRS Miljan Damjanović najavio je da će se stranka narednih dana oglasiti o zdravstvenom stanju Vojislava Šešelja. Inače, Haški tribunal je od Srbije zatražio da Šešelja ponovo vrati u pritvorsku jedinicu, iako je pušten na privremenu slobodu zbog zdravstvenog stanja. On je u Srbiji trebalo da počne da prima hemoterapiju.

(M. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.