Saša Pavlov kandidat URS za pokrajinskog premijera

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Pavlov kandidat URS za pokrajinskog premijera

Saša Pavlov, nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije na pokrajinskim izborima, je kandidat URS za predsednika vlade Vojvodine, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare URS u Novom Sadu.

"Pavlov je ugledni privrednik i ozbiljno će ući u izbornu trku, a sigurni smo da će iz te trke izaći kao pobednik", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je šef Izbornog štaba URS za Vojvodinu, Slobodan Maraš.

Pavlov je na čelu "Petrohemije", najvećeg vojvođanskog izvoznika, rekao je Maraš.

Na konferenciji je predstavljen i novi član URS-a, Mihalj Matuška, predsednik SO Temerin.

Istaknuto je da je, pored Matuške, URS-u pristupio i potpredsednik Skupštine opštine Sombor Dragan Miler.

"Od svih političkih partija jedino URS u prvi plan ističe regionalni razvoj Srbije i Vojvodine, a to je od presudnog značaja za dalji razvoj cele zemlje", rekao je Matuška ističući da je zahvaljujući inicijativi URS, o izmenama Zakona o finansiranju lokalne samouprave, Temerinu budžet uvećan skoro za trećinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.