SVM na listi “Mađarska sloga”

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVM na listi “Mađarska sloga”

Predsedništvo Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) na jučerašnjoj sednici donelo je odluku o sastavljanju liste „"Mađarska sloga“" koja će na izborima za Nacionalni savet Mađara 26. oktobra "zastupati duhovne, prosvetne, kulturne i stručne interese mađarske zajednice u Vojvodini".

Nosilac liste će na osnovu jednoglasne odluke Predsedništva biti istaknuta ličnost kulturnog i prosvetnog života Jene Hajnal, direktor Vojvođanskog mađarskog kulturnog instituta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
“SVM će imati 17 kandidata na listi od 35 kandidata. Većinu će činiti intelektualci, predstavnici istorijskih crkava i verskih zajednica i civilnih organizacija.

Skupljanje potpisa za listu kandidata će početi u sredu” - objavila je služba za medije SVM-a, a prenosi portal „ Vojvodina danas“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVM na listi "Mađarska sloga"

Izvor: B92, 02.Sep.2014

Predsedništvo SVM donelo odluku o sastavljanju liste "Mađarska sloga"“ koja će nastupati na izborima za Nacionalni savet Mađara 26. oktobra..Lista će "zastupati duhovne, prosvetne, kulturne i stručne interese madjarske zajednice u Vojvodini"...Nosilac liste će na osnovu jednoglasne odluke Predsedništva...

Nastavak na B92...

SVM na listi "Mađarska sloga"

Izvor: RTS, 02.Sep.2014

Predsedništvo Saveza vojvođanskih Mađara donelo je odluku o sastavljanju liste "Mađarska sloga", koja će na izborima za Nacionalni savet Mađara 26. oktobra "zastupati duhovne, prosvetne, kulturne i stručne interese mađarske zajednice u Vojvodini". ..Nosilac liste će na osnovu jednoglasne odluke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.