ŠUTANOVAC NA FEJSBUKU OBJAVIO SLIKU SA SNIMANJA „USTANIČKE“

Izvor: Kurir, 24.Maj.2011, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUTANOVAC NA FEJSBUKU OBJAVIO SLIKU SA SNIMANJA „USTANIČKE“

BEOGRAD - Ministar odbrane i potpredsednik DS Dragan Šutanovac posetio je ekipu filma „Ustanička ulica“. Kako kaže za Kurir, ministarstvo na čijem je čelu ne učestvuje u snimanju ovog filma, a razlog posete su privatni kontakti s jednim od glavnih glumaca.

- Sa Uliksom Fehmijuom sam išao u srednju školi i družimo se godinama, a Gordana Kičića dobro poznajem, pa sam odlučio da ih posetim i pružim im podršku.

Film obrađuje izuzetno važnu i tešku temu - ratne zločine, a ekipa je uigrana i iskusna i uveren sam da će film imati dosta uspeha - kaže Šutanovac.

(G. R.)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac na Fejsbuku objavio sliku sa snimanja "Ustaničke"

Izvor: S media, 24.Maj.2011

Ministar odbrane i potpredsednik DS Dragan Šutanovac posetio je ekipu filma „Ustanička ulica“. Razlog posete su privatni kontakti sa jednim od glavnih glumaca. ..Ministar odbrane i potpredsednik DS Dragan Šutanovac posetio je ekipu filma „Ustanička ulica“. Ministarstvo na čijem je čelu...

Nastavak na S media...

Srpsko oružje "puca" ka Africi

Izvor: B92, 25.Maj.2011, 02:30

Beograd -- Politički prevrati u severnoj Africi stopirali su neke izvozne poslove odbrambene industrije. Nova meta su zemlje podsaharske Afrike, poput Nigerije i Angole...Ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da se često u vidu urbanih legendi u javnosti priča o tržištima na kojima je prodavano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.