SNS: Nezaposlenost-  nacionalna katastrofa  (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Maj.2011, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nezaposlenost- "nacionalna katastrofa" (VIDEO)

Aktuelna Vlada Srbije koristi Evropsku uniju kao pokriće za pogrešnu politiku koju vodi, poručeno je iz Srpske napredne stranke. Kabinet Mirka Cvetkovića je krivac i za to što je nezaposlenost u Srbiji poprimila razmare "nacionalne katastrofe".

U Srbiji postoji najširi društveni konsenzus kada su u pitanju evropske integracije, ali aktuelna Vlada Srbije koristi Evropsku uniju kao pokriće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za pogrešnu politiku koju vodi, poručeno je iz Srpske napredne stranke.

Član Glavnog odbora naprednjaka Marko Djurić rekao je na konferenciji za novinare povodom 9. maja - Dana Evrope, da Vlada Srbije ne sprovodi promene i reforme suštinski, već iz obaveze.

SNS: Rezultat Vlade je nula, vreme je za promenu vlasti

Prodaja Telekoma: SNS tužio premijera i ministre!

Dinkić: Cvetković fin, ali nesposoban

"Aktuelna vlast ne pristupa neophodnim reformama na dobar način, a EU koristi kao pokriće za pogrešnu politiku", rekao je Djurić i u prilog toj tvrdnji naveo da je vlada dovela do gašenja 70.000 preduzeća svih profila u protekle tri godine.

Kabinet Mirka Cvetkovića je, prema njegovim rečima, krivac i za to što je nezaposlenost u Srbiji poprimila razmare "nacionalne katastrofe".

Vlada Srbije se, prema njegovim rečima, pokazala kao "glavni neprijatelj" privatnog biznisa i preduzetništva kroz birokratizaciju, tolerisanje monopola i stvaranja nepovoljnog privrednog ambijenta.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: EU pokriće za pogrešnu politiku

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Maj.2011

U Srbiji postoji najširi društveni konsenzus kada su u pitanju evropske integracije, ali aktuelna Vlada Srbije koristi Evropsku uniju kao pokriće za pogrešnu politiku koju vodi, poručeno je danas iz Srpske napredne stranke. Član Glavnog odbora naprednjaka Marko Djurić rekao je na konferenciji

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.