Rukovodstvo i 100 članova JS prešlo u Zajedno za Šumadiju

Izvor: Blic, 09.Sep.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodstvo i 100 članova JS prešlo u Zajedno za Šumadiju

Stranka "Zajedno za Šumadiju" čiji je lider Veroljub Stevanović, saopštila je danas da je u tu stranku prešlo rukovodstvo i 100 članova političke partije "Jedinstvena Srbija (JS)", mesni odbor Erdeč.

"Kolektivno pristupanje predsednice mesnog odbora Jedinstvene Srbije u Erdeču Mirele Vasojević i članova tog odbora u tabor Zajedno za Šumadiju je samo jedno u nizu", ocenjeno je u saopštenju.

Ističe se "da su članovi JS u Zajedno za Šumadiju prepoznali političku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snagu koja će im omogućiti sigurnost".

U stranku Zajedno za Šumadiju je 5. septembra prešlo i 70 članova gradskog odbora Demohrišćanske stranke u Kragujevcu, koliko ih je iz tog odbora prešlo i u Demokratsku stranku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastavlja se stranački prelazni rok

Izvor: Mondo, 09.Sep.2011

Rukovodstvo i 100 članova Jedinstvene Srbije iz Erdeča prešlo u Zajedno za Šumadiju.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.