RAZLIČAK LUPETAO

Izvor: Kurir, 27.Mar.2012, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLIČAK LUPETAO

Miloš Radovanović, kandidat DSS za odbornika u Lazarevcu, načisto se pogubio dok je odgovarao na novinarska pitanja

BEOGRAD - Ako vam je to mlada nada...

Na listi kandidata DSS za gradske odbornike u Lazarevcu nalazi se i Miloš Radovanović, momak koji je preko noći postao poznat zahvaljujući snimku na Jutjubu na kojem se neviđeno obrukao.

Naime, tokom davanja izjave novinarima Radovanović se toliko spetljao i zbunio da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio u stanju da odgovori na pitanje koje se ticalo preseljenja groblja u Vreocima zbog proširenja kopova.

- U interesu države je očuvanje elektroenergetskog sistema. Naravno da je to, ovaj, taj postupak koji se sprovodi, sprovodi se na način koji treba da omogući, dakle, meštanima naseljenog mesta Vreoci... Da, hteo sam da kažem da, ovaj...

Novinarka ga je prekinula opaskom da je teško baviti se politikom, a onda je usledilo pitanje gde će ga zateći kraj mandata, na šta je Radovanović odgovorio:

- Hoću da kažem da je očuvanje elektroenergetskog sistema u interesu Srbije i da... Aaa... Aaa... U interesu je dakle da, da... Taj postupak se sprovede i da, da, ovaj, naravno, ovaj, uz, ovaj...

Agoniju je presekla novinarka rečima: „E, ajde, da prekinemo.“ Kako su reagovali u centrali DSS, još nije poznato, ali ovo nije prvi put da mlade nade neke stranke naprave eksces.

Podsetimo, pre godinu dana dvoje omladinaca iz DS, Slađana Zdravković i Dalibor Damnjanović, nisu uspeli da iz prvog pokušaja citiraju po jednu misao Zorana Đinđića.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.