Program 3x5 Maje Gojković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program "3x5" Maje Gojković

NOVI SAD -

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za gradonačelnika Novog Sada Maja Gojković danas je Novosađanima predstavila svoj izborni program "3x5", za koji, kako je rekla, postoje realna rešenja, projekti i planovi.

"Program '3X5' ima tri segmenta - šta ću uraditi kao graonačelnik Novog Sada u prvoj godini mandata ukoliko mi moji sugrađani ukažu poverenje, protiv čega ću se boriti u svom četvorogodišnjem mandatu i šta ću sa svojim timom stvoriti", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gojković, saopštila je Narodna partija čiji je ona lider.

Gojković je istakla da će Novosađanima svakodnevno predstavljati sve tačke programa i pozvala ih da aktivno učestvuju i predstave svoje ideje o tome šta bi trebalo uraditi u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.