Premijer: Uveren sam da Stojanović nije kriv, ali ispitaćemo optužnicu

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Uveren sam da Stojanović nije kriv, ali ispitaćemo optužnicu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nadležni organi ispitati Interpolovu optužnicu za ratne zločine protiv poslanika Srpske napredne stranke Momira Stojanovića, ali je izrazio uverenje da Stojanović nije kriv.

- Ja verujem da u optužnici nema ničeg ozbiljnog, ali nadležni organi će to da ispitaju. Verujem da Stojanović ništa nije učinio - rekao je Vučić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon obilaska Doma za penzionere na Bežanijskoj kosi.

Vučić je podsetio da je bivši kosovski ministar za povratak i zajednice Aleksandar Jablanović svojevremeno smenjen zato što je podsetio na kamenovanje Srba u Đakovici i taj događaj nazvao, kako je rekao, "pravim rečima".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sa Blerom ozbiljno, ne ćaskanje"

Izvor: B92, 27.Feb.2015

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nedavni dolazak bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u Beograd Srbiju nije koštao ni dinar...Vučić je, na novinarsko pitanje da li je "ćaskao i pio kafu" sa Blerom, rekao da nikada ne "ćaska" kada su takve stvare u pitanju već da su to bili ozbiljni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.