Izvor: RTV 5, 01.Maj.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko struje do vode

Godinama unazad vodovodne pumpne stanice, koje pijaćom vodom snabdevaju domaćinstva u selima Ostrovica i Ravni Do, električnom energijom se napajaju iz preduzeća Kamenolom. Kako su dugovi za struju Kamenolomu rasli, I isključenja su bila učestala. Svako isključenje struje Kamenolomu značilo je i nestanak vode u selima Ostrovica i Ravni Do. Priključenje pumpne stanice na mrežu Elektrodistribucije trajno rešava ovaj problem. Dogovor svih strana je konačno postignut, radovi na postavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << strujnih kablova su počeli i trebalo bi da budu završeni za nedelju dana .
"Pre dve godine uključio sam se u rešavanje problema koji su meštani Ostrovice i Ravnog Dola imali sa vodosnabdevanjem. Uz zahvalnost svima koji su dali svoj doprinos u ovom poslu mogu da konstatujem da smo dato obećanje i ispunili", rekao je kandidat za poslanika Demokratske stranke Dušan Milisavljević. Kandidat DS-a za predsednika Gradske opštine Niška Banja, Aleksandar Mitić, rekao je da je nezamislivo da je ovakav problem uopšte mučio meštane punih 20 godina. On je obećao da će kao predsednik Gradske opštine Niška Banja  resiti probleme vodosnabdevanja u svim selima na području opštine.
Osim normalizacije vodosnabdevanja u selima Ostrovica i Ravni Do, počeli su i radovi na vodovodnoj mreži i u selu Jelašnici.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.