Predsednistvo SPS: Ulazimo u vladu jer želimo modernu Srbiju!

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednistvo SPS: Ulazimo u vladu jer želimo modernu Srbiju!

Predsedništvo Socijalističke partije Srbije prihvatilo je danas predlog Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića o učešću u novoj Vladi Srbije "jer je to u najboljem interesu Srbije"."SPS smatra da je u najboljem interesu Srbije da se ne propusti prilika za sprovođenje reformi i razvoj Srbije. Bliska istorija Srbije je, na žalost, bila prepuna propuštenih prilika", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stranke posle sednice Predsedništva. Kako je navedeno, osnovni cilj SPS-a je da doprinese stvaranju moderne i razvijene Srbije, koja će postati deo porodice evropskih naroda i to je istorijska odgovornost svake stranke u Srbiji.Predsedništvo SPS ovlastilo je lidera socijalista Ivicu Dačića da nastavi razgovore sa Vučićem o načinu učešća i kadrovskim rešenjima SPS u budućoj Vladi Srbije.Sednica Predsedništva SPS trajala je oko tri sata, a Dačić je prethodno posle susreta sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem rekao da je ta stranka spremna da bude deo parlamentarne većine, o čemu će odluku doneti stranački organi, a, kako je rekao, on će predložiti da ona bude pozitivna.On je dodao i da nijedno kadrovsko rešenje nije dogovoreno, već da će o tome biti reči posle Vaskrsa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SPS prihvatio predlog da uđe u vladu

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2014

Predsedništvo Socijalističke partije Srbije prihvatilo je danas predlog Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića o učešću u novoj Vladi Srbije "jer je to u najboljem interesu Srbije".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.