Potez u šminkanju koji dodaje 10 godina!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potez u šminkanju koji dodaje 10 godina!

Ono što žene ne žele da prihvate to je da se time samo postiže suprotan efekat, jer nesavršenosti i bore postaju još naglašeniji, lice izgleda kao veštačko, a osoba deceniju starija.

Kad se zađe u određene godine, više ne može da se iznese ono sa čim se blista u dvadesetim, pa stručnjaci savetuju i prelazak na prefinjen, suptilniji način šminkanja. Međutim, 90 odsto žena uvek pravi istu grešku, a sve sa ciljem da izgleda mlađe - stavljaju previše rumenila i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pudera u prahu ili kamenu.

Zabluda je da će veća količina pudera ili rumenila pokriti neželjeno, to će samo pogoršati izgled i isušiti kožu.

Ako želite da pokrijete bore, radije se opredelite se za hidratantni, kremasti tečni puder, a ukoliko imate masnu kožu, tražite onaj sa mat efektom.

Naravno, rumenilo se sme koristiti, kao i kameni puder i puder u prahu, ali sve to treba svesti na minimum. Predeo oko očiju potpuno treba izbegavati jer su bore tu najviše istaknute.

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zbog ove greške u šminkanju možete izgledati 10 godina starije!

Izvor: Svet plus, 01.Dec.2015

Kad žene dođu u određene godine, više ne može da se iznese ono sa čim se blista u dvadesetim, pa stručnjaci savetuju i prelazak na prefinjen, suptilniji način šminkanja... Međutim, 90 odsto žena uvek pravi istu grešku, a sve sa ciljem da izgleda mlađe - stavljaju previše rumenila i pudera...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.