Počinju prijemni ispiti na beogradskim fakultetima

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jun.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju prijemni ispiti na beogradskim fakultetima

BEOGRAD, 24. juna 2012. (Beta) - Na fakultetima Univerziteta u Beogradu u ponedeljak počinje polaganje prijemnih ispita, koje će trajati do 27. juna.

BEOGRAD, 24. juna 2012. (Beta) - Na fakultetima Univerziteta u Beogradu u ponedeljak počinje polaganje prijemnih ispita, koje će trajati do 27. juna.Konačne rang liste fakulteti bi trebalo da objave do 2. jula, a prvi upisni rok trebalo bi da bude završen do 12. jula.Za preostala upražnjena mesta konkurisaće se u septembru.Na ostalim državnim univerzitetima u Srbiji upisne aktivnosti i prijavljivanje kandidata počeće u sredu 27. juna.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Od sutra prijemni na fakultetima

Izvor: Mondo, 24.Jun.2012

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu sutra počinje polaganje prijemnih ispita, koje će trajati do 27. juna.

Nastavak na Mondo...

Počinju prijemni ispiti na beogradskim fakultetima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2012, 05:05

BEOGRAD -..Na fakultetima Univerziteta u Beogradu danas počinje polaganje prijemnih ispita, koje će trajati do 27. juna...Konačne rang liste fakulteti bi trebalo da objave do 2. jula, a prvi upisni rok trebalo bi da bude završen do 12. jula...Za preostala upražnjena mesta konkurisaće se u septembru...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.