Pešić: Građani kaznili arogantnu vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2012, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Građani kaznili arogantnu vlast

BEOGRAD -

Jedna od nekadašnjih lidera DOS-a Vesna Pešić ocenila je večeras da je pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima očekivana jer su građani kaznili njegovog protivkandidat Boris Tadića i Demokratsku stranka zbog arogantnog vršenja vlasti.

Pešić je rekla Tanjugu i da su Tadić i DS "u poslednje vreme dosta arogantno vladali" i da su zaboravili na obične građane koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su i zbog loše privatizacije ostali "bez igde ičega".

"Ne može niko nikada prema običnom čoveku da bude arogantan jer običan čovek uvek zaslužuje pažnju ali za njih obični ljudi više nisu postojali", rekla je ona dodavši da neko ko je političar to nikada ne sme da zaboravi.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić:Tadić kažnjen zbog arogancije

Izvor: B92, 21.Maj.2012

Beograd -- Jedna od nekadašnjih lidera DOS Vesna Pešić ocenila je da su građani kaznili njegovog protivkandidat Boris Tadića i DS zbog arogantnog vršenja vlasti...ocenila je večeras da je pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima očekivana jer su..Pešić je rekla Tanjugu i da su...

Nastavak na B92...

Pešić:Tadić kažnjen zbog arogancije

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2012

Jedna od nekadašnjih lidera DOS Vesna Pešić ocenila je da su građani kaznili njegovog protivkandidat Boris Tadića i DS zbog arogantnog vršenja vlasti. Pešić je rekla Tanjugu i da su Tadić i DS "u poslednje vreme dosta arogantno vladali" i da su zaboravili na obične gradjane koji su i zbog loše...

Nastavak na OkRadio.rs...

Vesna Pešić: Građani kaznili arogantno vladanje

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Maj.2012

BEOGRAD - "Ne može niko nikada prema običnom čoveku da bude arogantan jer običan čovek uvek zaslužuje pažnju."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.