Palma ne zna da doktori ekonomije ne otvaraju ordinacije

Izvor: Blic, 20.Mar.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma ne zna da doktori ekonomije ne otvaraju ordinacije

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, još jednom je šokirao javnost, kada je u emisiji "Odluka 2012" na TV B92 tokom žučne rasprave sa Jorgovankom Tabaković iz Srpske napredne stranke pokazao elementarno neznanje.

Tokom cele emisije Marković i Tabakovićeva su polemisali, a u pojedinim trenucima i razmenili uvrede. Ipak, vrhunac je bio kada je Marković, po običaju, krenuo da podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sagovornicu i gledaoce na sve što je učinio za Jagodinu.

Razgovor je tekao ovako:

"Ja sam u Jagodini napravio šest škola, 30 domova kulture, 50 sportskih terena za razliku od vas koji niste napravili ni jednu trafiku," rekao je Marković.

"Ne pravim trafike, čoveče, ja sam doktor ekonomije," uzvratila je Tabakovićeva.

"Jeste li napravili neku ordinaciju?", upitao je Marković sagovornicu, a ona je šokirano odgovorila:

"Vi ne znate da postoje i doktori ekonomskih nauka..."

VIDEO> Palma ne zna za doktore ekonomije (Izvor: B92):

Palma i Betoven

Dragan Marković i ranije je imao slične ispade. Tako je u jednoj televizijskoj emisiji rekao da najviše voli da sluša Cecu, kao i da su mu pevali svi priznati domaći zabavni i narodni izvođači. On je zatim dodao da mu nisu svirali Betoven i Šopen, jer je bio mali.

"Bio sam mali kad su oni bili popularni. Možda da sam bio ovih godina, možda bih i njih doveo da mi pevaju"", rekao je Palma pre nekoliko godina, iako je Betoven živeo od 1770-1827.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obavezno pogledajte: Kako je Palma šokirao Jorgovanku Tabaković (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Mar.2012

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, u emisiji "Odluka 2012" na TV B92 tokom žučne rasprave sa Jorgovankom Tabaković iz Srpske napredne stranke šokirao je političku protivnicu...Vučić vodi svoje fanove na ručak..DS: Nikolić i SNS pokazuju potpuno neznanje ekonomije..Vlada sa...

Nastavak na S media...

Palma ne zna da doktori ekonomije ne otvaraju ordinacije

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2012

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, još jednom je šokirao javnost, kada je u emisiji "Odluka 2012" na TV B92 tokom žučne rasprave sa Jorgovankom Tabaković iz Srpske napredne stranke pokazao elementarno neznanje...Tokom cele emisije Marković i Tabakovićeva su polemisali, a u...

Nastavak na Vesti-online.com...

NOVI PALMIN HIT

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012, 09:10

Vi ste doktor ekonomije, je l’ imate ordinaciju? - pitao je lider JS funkcionerku SNS Jorgovanku Tabaković..BEOGRAD - Moravski biseri.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.