PUPS učlanio mrtvu ženu!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2012, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS učlanio mrtvu ženu!

Na adresu Divne Đorđević stigao koverat sa članskom kartom PUPS iako ona nije živa već šest godina

BEOGRAD - Bizarno!

Na adresu Milosava Đorđevića iz Novog Beograda nedavno je stigao koverat adresiran na ime njegove žene Divne, sa članskom kartom PUPS i pozivom se javi radi prikupljanja potpisa. To možda i ne bi bilo čudno da Divna nije pokojna već šest godina!

- Nisam mogao da verujem kad mi je sin pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kovertu. Napisali su da dođe ispred MZ Paviljoni i da obavezno ponese ličnu kartu. Prvo, i dok je bila živa, moja pokojna supruga nikad nije bila član nijedne partije, a naročito ne PUPS, za koje ne znam ni da li je tada postojao kao stranka. Nije mi bilo nimalo prijatno. Divna je umrla sa svega 54 godine, ni penziju nije doživela, tako da PUPS nije na taj način došao do njenih podataka. Ko se to igra ličnim podacima moje supruge, koja je dva metra ispod zemlje? Pozvao sam PUPS i od njih dobio izvinjenje. Takođe su me zamolili da ne obaveštavam medije o njihovom previdu. Izvinjenje sam prihvatio, ali ne želim da iko prođe kroz ovako neprijatno iskustvo - ispričao je Đorđević za Kurir i zamolio da ne objavljujemo njegovu fotografiju, jer se plaši da bi neko zbog objavljivanja priče u novinama mogao da mu se osveti.

Momo Čolaković, potpredsednik PUPS, za Kurir kaže da je ovakav potez za svaku osudu nadležnog opštinskog odbora.

- Do greške je moglo da dođe jedino prilikom štampanja novih članskih karata s podacima. Znate, naša partija je osnovana 2004. i tada su nam se masovno priključivali penzioneri. U ovom konkretnom slučaju ne znam šta se des ilo, ali je za svaku osudu i takve stvari ne bi smele da se događaju - uverava Čolaković.

Umrla 2006, postala član PUPS 2012.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS učlanio mrtvu ženu

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012

Na adresu Milosava Đorđevića iz Novog Beograda nedavno je stigao koverat adresiran na ime njegove pokojne žene Divne, sa članskom kartom PUPS-a i pozivom da se javi radi prikupljanja potpisa.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.