PSS-BK: Podrška politici Aleksandra Vučića (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Apr.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSS-BK: Podrška politici Aleksandra Vučića (VIDEO)

Članovi Izvršnog Odbora Glavnog Odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK podržali su politiku budućeg premijera Srbije Aleksandra Vučića i dali svoju punu podršku, kako se čulo na sednici, bolnim merama koje on preduzima na putu izlaska zemlje iz krize.

Prisutnima se na sednici obratio zamenik predsednika, narodni poslanik Dragomir J. Karić koji je rekao da duboko veruje Aleksandru Vučiću i Tomislavu Nikoliću >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji pružaju maksimum na privlačenju investitora neophodnih da bi se Srbija izvukla iz teške ekonomske krize.

Verujem i u to da ćemo i mi sa svoje strane pružiti neophodnu pomoć. Lider Pokreta Bogoljub Karić ima ideju kako da u što skorije vreme pokrene domaću građevinsku operativu koja je, zapravo, motor razvoja svih drugih industrijskih grana.

Postoje investitori koji na predlog Bogoljuba Karića žele da investiraju i ja sam siguran da će naša zamisao uskoro biti i realizovana, zaključio je Dragomir J Karić na sednici IO GO PSS-BK.

Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vulinovi se odrekli službenih dnevnica

Izvor: Danas, 19.Apr.2014, 20:01

Članovi Pokreta socijalista, koji su na javnim funkcijama, uključujući predsednika partije Aleksandra Vulina, odrekli su se jednodnevnih dnevnica za službena putovanja, odlučeno je juče na sednici Izvršnog odbora PS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.