Otkazana sutrašnja poseta Berluskonija

Izvor: Studio B, 14.Jul.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana sutrašnja poseta Berluskonija

Italijanski premijer Silvio Berluskoni odložio je sutrašnju posetu Beogradu.

Italijanska agencija Ansa javila je da je Berluskoni obavestio predsednika Srbije Borisa Tadića o nemogućnosti da dođe u Beograd zbog obaveza u parlamentarnoj debati oko glasanja za rebalans italijanskog budžeta.

Ansa navodi da je predsednik Tadić pokazao puno razumevanje za odlaganje samita zbog političke situacije u Italiji. Dva lidera su se složila da se što pre utvrdi novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << datum održavanja samita na kojem bi, uz prisustvo ministara dveju zemalja, bila potpisana serija važnih ekonomskih ugovora.

Poslanici Donjeg doma italijanskog parlamenta trebalo bi sutra da daju konačnu ocenu vladinog plana štednje kojim se predviđa ušteda od 40 milijardi evra kako bi se sprečilo da zemlja zapadne u dužničku krizu.

Predsednik Italije Đorđo Napolitano, koji se nalazi u poseti Hrvatskoj, skratio je takođe, za jedan dan, posetu Zagrebu zbog obaveza u Italiji prouzrokovanih finansijskom krizom.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazana poseta Berluskonija Beogradu

Izvor: EMportal, 14.Jul.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni odložio je sutrašnju posetu Beogradu.

Nastavak na EMportal...

Berlusconi odgodio posjet Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2011

Italijanski premijer Silvio Berlusconi odložio je sutrašnji  posjet  Beogradu. Agencija Ansa javila je danas da je Berlusconi obavijestio predsjednika Srbije Borisa Tadića o nemogućnosti da dodje u Beograd zbog obaveza u parlamentarnoj raspravi  oko glasanja za rebalans italijanskog budžeta....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Berluskoni ne dolazi u Beograd

Izvor: Beta, 15.Jul.2011, 01:54

BEOGRAD, 15. jul 2011. (Beta) - Italijanski premijer Silvio Berluskoni otkazao je zbog obaveza u Rimu dolazak u petak u Beograd na razgovore sa političkim vrhom Srbije...Po ranijem planu, trebalo je da se u Beogradu održi privredno-politički Samit Italija-Srbija, ali se u medjuvremenu, zbog finansijske...

Nastavak na Beta...

Silvio Berlusconi ne dolazi danas u Beograd

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jul.2011

BEOGRAD - Italijanski premijer Silvio Berlusconi zbog ekonomskih problema u svojoj zemlji odložio je posetu Srbiji

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.