Otkazana poseta delegacije Vlade Srbije Srebrenici

Izvor: B92, 04.Feb.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana poseta delegacije Vlade Srbije Srebrenici

Banjaluka -- Delegacija Vlade Srbije s ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović na čelu, otkazala je sutrašnju posetu Srebrenici.

Novi datum biće naknadno dogovoren, saopšteno je iz kabineta načelnika Srebrenice Ćamila Durakovića.

Tokom posete Srebrenici, kako je navedeno, delegacija Vlade Srbije i predstavnici opštine Srebrenica trebalo je da detaljno definišu projekte koje će Vlada Srbije ove godine finansirati na području >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srebreničke opštine.

Reč je gradnji dečjeg obdaništa, porušenog mosta na jezeru Perućac s pristupnim saobraćajnicama, rekonstrukciji šest kilometara duge glavne saobraćajnice u Srebrenici, kao i gradnji proizvodne hale u industrijskoj zoni.

Vrednost tih projekata je tri miliona evra koje je Vlada Srbije obećala Srebrenici na donatorskoj konferenciji o Srebrenici održanoj u novembru prošle godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazana poseta delegacije Vlade Srbije Srebrenici

Izvor: Blic, 04.Feb.2016

Delegacija Vlade Srbije s ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović na čelu, otkazala je sutrašnju posetu Srebrenici, a novi datum biće naknadno dogovoren, saopšteno je danas iz kabineta načelnika Srebrenice Ćamila Durakovića...Tokom posete Srebrenici, kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.