Osuđujemo objavljivanje osetljivih informacija

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđujemo objavljivanje osetljivih informacija

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) - Ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik izjavila je u petak da američka administracija snažno osuđuje objavljivanje vrlo osetljivih informacija na sajtu Vikiliks i da će biti preduzete sve mere da se odgovorni za to, krivično gone. Vorlik je novinarima u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije rekla da objavljivanje poverljivih dokumenata imaju potencijal da se određeni ljudi stave u rizični položaj. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meri Vorlik: Osuđujemo objavljivanje osetljivih informacija

Izvor: EMportal, 03.Dec.2010

Ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik izjavila danas da administracija SAD osuđuje objavljivanje osetljivih informacija na sajtu Wikileaks i da će biti preduzete sve mere da odgovorni budu krivično gonjeni.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.