Oproštaj od Flore Šal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj od Flore Šal

Od dugogodišnje radnice Radio-televizije Vojvodine Flore Šal, danas su se, osim porodice i prijatelja oprostile i brojne kolege s kojima je radila dugi niz godina.

Flora Šal je u Radio-televiziji Vojvodine radila od 1991. godine, a kolegama će u sećanju ostati kao veliki profesionalac.

Bila je veliki radnik, veliki profesionalac i iskren kolega – tim rečima su se kolege na danšenjem komemorativnom skupu oprostile od Flore Šal, koja je 25 godina života posvetila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << RTV-u i dala značajan doprinos razvoju televizijske tehnike i tehnologije te kuće.

Na Radio-televiziji Vojvodine radila je kao inženjerka elektrotehnike, a nakon toga i na mestu rukovodioca Odeljenja razvoja tehnike.

Flora Šal, preminula je juče u Novom Sadu u 50. godini života, nakon teške bolesti, a sahranjena je danas na Katoličkom groblju u Futoškoj ulici u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.