Obradović: Bolje kvalitetna nego kusa vlada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Bolje kvalitetna nego kusa vlada

BEOGRAD -

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović izjavio je danas da ne sumnja da će se naći najbolje rešenje kada je u pitanju formiranje buduće vlade i dodao da je bolje formirati kvalitetnu nego "kusu" vladu.

"U javnosti je stvorena atmosfera da treba što pre formirati vladu. Po meni je bolje formirati kvalitetnu vladu, nego kusu vladu", rekao je Obradović, gostujući na RTS.

Uz napomenu da su pregovori sastavni deo formiranja parlamentarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << većine, Obradović je dodao da se u Srbiji sve hoće preko noći i da u nekim drugim zemljama proces formiranja vlade traje mesecima.

Obradović je naveo da postoje ustavna i zakonska ograničenja i da se do septembra mora formirati vlada, dodajući da ne sumnja u to da će se naći najbolje rešenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović protiv "kuse vlade"

Izvor: Mondo, 15.Jun.2012

Potpredsednik SPS Žarko Obradović izjavio je da ne sumnja da će se naći najbolje rešenje kada je u pitanju formiranje buduće vlade i dodao da je bolje formirati kvalitetnu vladu nego "kusu" vladu. On se osvrnuo i na primenu pravopisa na maturi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.