OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Čanak nije naneo lake telesne povrede Lešanoviću

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Čanak nije naneo lake telesne povrede Lešanoviću

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, oslobođen je danas optužbi pred Osnovnim sudom u Novom Sadu, zbog navodnog prebijanja Pavla Lešanovića ispred kafane "Tako je suđeno", koje se desilo u septembru 2012. godine.



PAZI, OSTAVKA! Vučić isprozivao Dačića zašto ništa ne potpisuje

Sud je utvrdio da Čanak nije naneo lake telesne povrede Lešanoviću, a optužnica da je u istom slučaju ugrozio bezbednost je zastarela.

Podsetimo, Osnovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sud u Novom Sadu oslobodio je zimus Čanka optužbi, ali je tu presudu po žalbi ukinuo Apelacioni sud u Novom Sadu i naložio ponavljanje suđenja.



NENAD ČANAK OSLOBOĐEN optužbi za prebijanje Pavla Lešanovića!

Tužilaštvo je optužnicom teretilo Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje "lakih telesnih povreda" i "ugrožavanje bezbednosti".

(Telegraf.rs/Izvor: Blic.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak oslobođen optužbi za prebijanje ispred kafane

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2016

Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, oslobođen je pred novosadskim Osnovnim sudom optužbi da je 2012. godine ispred jedne kafane prebio Pavla Lešanovića, javlja Blic...Sud je utvrdio da Čanak nije Lešanoviću naneo lakše telesne povrede, a optužnica da je u istom slučaju ugrozio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.