Izvor: Vostok.rs, 01.Okt.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolinu Rudić kadar SNSD-a vozao u gepeku

Nikolina Rudić, predsednik novoformirane stranke u Republici Srpskoj “Povratak otpisanih”, bila je član SNSD-a 17 godina. Ona je potvrdila da je u stranci SNSD bila izložena torturi, pa čak i vožena u gepeku automobila, nakon čega je napustila stranku.

Ona je potvrdila da je prećeno i ostalim članovima SNSD-a, pa i Igoru Radojičiću. Rudićeva navodi da je nakon napuštanja stranke pokušala da zajedno sa Igorom Radojičićem formira novu stranku. Međutim, to se nije desilo, jer joj je, kako ističe, Radojičić priznao da ne sme zato što mu prete ljudi Budimira Stankovića, kao i da on "ima decu".
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.