Nikolić sa šeikom Bin Zajedom o zajedničkim projektima Srbije i UAE

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa šeikom Bin Zajedom o zajedničkim projektima Srbije i UAE

Predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić iskoristio je poziv šeika Bin Zajeda, da zajedno posmatraju trku Formule 1 za veliku nagradu Abu Dabija, kako bi razgovarali o zajedničkim projektima Srbije i UAE, novim ulaganjima u domaću privredu i poboljšanju uslova života za naše građane.

Šeik Bin Zajed je tokom razgovora posebno naglasio da je odličan lični, prijateljski odnos koji ima sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nikolićem garancija unapređenja bilateralne saradnje, naročito na polju ekonomije i investicija, saopšteno je i Predsedništva.
Prethodno se Nikolić u Abu Dabiju sastao sa privrednicima. Predsednik Srbije je obišao i Zajed džamiju.
Izvor: agencije
 
The post Nikolić sa šeikom Bin Zajedom o zajedničkim projektima Srbije i UAE appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić u UAE, Formula 1 i ulaganja

Izvor: B92, 23.Nov.2014

Predsednik Tomislav Nikolić iskoristio je poziv šeika Bin Zajeda da zajedno posmatraju trku Formule 1 za razgovore o zajedničkim projektima Srbije i UAE...Kako je saopštila pres služba predsednika, razgovaralo se o novim ulaganjima u domaću privredu i poboljšanju uslova života za naše građane...Bin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.