Nikolić:Vlada je sve građane ujedinila u siromaštvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić:Vlada je sve građane ujedinila u siromaštvu

ŠABAC -

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nilkolić izjavio je danas da je Vlada Srbije sve građane "ujedinila u siromaštvu" i napravila novu naciju pod imenom "Siromašna Srbija".

"Tako se sada zove svako od nas, u koju god crkvu da ide i kojem god Bogu da se moli. Ja to neću da gledam, hoću da se borim dok se krećem. Samo mi pomozite, pridružite se... Ovo zlo mora da se ukine", rekao je Nikolić na predizbornom mitingu u centru Šapca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je građanima obećao pravdu i pozvao ih da dignu glavu, ukazujući da treba "da se zna da više nikad niko ne sme da krade".

"Ko je krao znao je šta radi, neka mu je srećan put. Želimo da oslobodimo zemlju od kriminalaca i da idemo dalje", poručio je Nikolić i istakao da je za to potrebno da na vlasti budu ljudi koji nisu umešani u kriminalne radnje.

Nikolić je ranije danas u Loznici izjavio da posle pobede na izborima neće dozvoliti da ga ucenjuju koalicioni partneri samo da bi ostvario većinu u parlamentu.

"Znamo kako da vodimo Srbiju. Naša ideja je najjača, a oko najjačih se okupljaju. Doći će da pitaju za matematiku do broja 126, ali ja neću da vodim Srbiju tako što ću da se bavim matematikom. Ako ne mogu da sprovodim program o kome vam sada govorim - onda mi ne treba 126 poslanika", poručio je Nikolić na skupu u Loznici.

U Vladimircima, on je takođe rekao da je uveren da više ništa ne može da spreči pobedu Srpske napredne stranke na izborima 6. maja.

"Vidim to po ponašanju vlasti i njihovih slugu na televiziji. Vidim kako montiraju, u pokušajima da SNS predstave kao neprijatelja Srbije, ali nema većih neprijatelja Srbije od Borisa Tadića i Demokratske stranke", rekao je Nikolić obraćajući se građanima Vladimiraca.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikolić: Vlada je građane ujedinila u siromaštvu

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2012

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nilkolić izjavio je danas da je Vlada Srbije sve građane "ujedinila u siromaštvu" i napravila novu naciju pod imenom "Siromašna Srbija".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.