Nikolić: Samo SNS može doneti promene

Izvor: Blic, 01.Maj.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Samo SNS može doneti promene

- Jedino pobeda koalicije oko Srpske napredne stranke može obezbediti promene, poštenu i uspešnu Srbiju i normalan život za sve njene građane, izjvaio je predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić.

"Zato je jako bitno da se ne rasipaju glasovi na male stranke koje neće doneti promene i koje su, kao Demokratska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranka, zainteresovane samo za održanje postojećeg stanja i svojih političkih privilegija", rekao je Nikolić tokom razgovora sa žiteljima Surdulice.

Predsednik SNS-a je naveo da Srbija danas obeležava Medjunarodni dan rada u situaciji kada je svaki četvrti radnik nezaposlen, i da je to tragični saldo četvorogodišnje vladavine vlasti Borisa Tadića.

"Naš zadatak biće stvaranje povoljnije poslovne atmosfere za privlačenje investitora, jer uz više investicija dolazi i više novih radnih mesta. Moramo zaposliti gradjane i razviti privredu, jer je to jedini način da Srbija postane normalna država. Više nema vremena za čekanje, i zato će SNS na ostvarenju tog plana raditi od prvog dana svog mandata", rekao je Nikolić.

Predsednički, parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji zakazani su za 6. maj.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Samo SNS može doneti promene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2012

BEOGRAD -..Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je danas da jedino pobeda te koalicije može obezbediti promene, poštenu i uspešnu Srbiju i normalan život za sve njene građane..."Zato je jako bitno da se ne rasipaju glasovi na male stranke koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nikolić: SNS donosi promene

Izvor: Kurir, 01.Maj.2012

Predsednik SNS je naveo da Srbija danas obeležava Međunarodni dan rada u situaciji kada je svaki četvrti radnik nezaposlen..BEOGRAD - Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je da jedino pobeda te koalicije može obezbediti promene, poštenu i uspešnu...

Nastavak na Kurir...

Borba protiv korupcije prioritet

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2012, 10:43

Lider naprednjaka i predsednički kandidat liste 'Pokrenimo Srbiju' Tomislav Nikolić rekao je da jedino Srpska napredna stranka može da pobedi na izborima 6. maja i jedina može da pokrene borbu pritiv mita, korupcije i organizovanog kriminala.. 'Mi to dugujemo našim građanima, dugujemo Evropskoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.