Nemačka pred evropskim sudom zbog putarina

Izvor: EurActiv Srbija, 29.Sep.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka pred evropskim sudom zbog putarina

Evropska komisija 29. septembra je saopštila da Nemačku izvodi pred Evropski sud pravde zbog plana da uspostavi sistem putarina koji po oceni Brisela diskriminiše strane vozače. Nemački ministar transporta Aleksander Dobrint (Alexander Dobrindt) je pozdravio odluku Komisije i očekuje brzo okončanje postupka da bi se situacija razjasnila i sistem primenio.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Nemačka pred Evropskim sudom pravde zbog putarina

Izvor: Beta, 29.Sep.2016

Evropska komisija danas je odlučila da Nemačku izvede pred Evropski sud pravde zbog plana da uspostavi sistem putarina koji po oceni Brisela diskriminiše strane vozače. Plan nemačke vlade je da se za putničke automobile uvede godišnja vinjeta za državne puteve i autoputeve, dok vozači koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.