Nemačka i Francuska za bržu integraciju zone evra

Izvor: EurActiv Srbija, 22.Maj.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka i Francuska za bržu integraciju zone evra

Ministar ekonomije Francuske Brino Le Mer i ministar finansija Nemačke Volfgang Šojble najavili su 22. maja formiranje radne grupa koja će raditi na dubljoj integraciji zone evra. Cilj je da se ide "brže i dalje" u integraciji zone evra, a radna grupa bi trebalo da iznese konkretne predloge za to.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Nemačka i Francuska za nove mere za jačanje evrozone

Izvor: Beta, 22.Maj.2017

Nemačka i Francuska založile su se danas da nove mere za jačenje evrozone, medju kojima bi mogla da bude harmonizacija korporativnih poreza.Ministri finansija Volfgang Šojble i Bruno le Mer rekli su da organizuju radnu grupu koja bi napravila predloge za bilateralni samit u julu."Godinama govorimo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.