NEVENA MODELS POSLANIK SNS!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVENA MODELS POSLANIK SNS!

SNS na izbornu listu stavio starletu Nevenu Adžemović, harmonikaša Kemiša i farmera Marijana Rističevića

BEOGRAD - Za prsa ispred!

Atraktivna starleta Nevena Adžemović, bivša članica grupe Models, zameniće muzički mikrofon onim iz skupštinskih klupa. Da koalicija sa SNS na čelu ima ozbiljne namere sa svojom novom uzdanicom, pokazuje i činjenica da je Adžemovićeva zauzela visoku 75. poziciju na listi za poslanike. U poslaničkoj klupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogao bi se naći i Miroljub Aranđelović Kemiš, ali zauzeo je tek 160. mesto na izbornoj listi.

Dragojević na listi socijalista

Na listi SPS našao se i reditelj Srđan Dragojević, inače član Glavnog odbora stranke. U izjavi za Kurir Dragojević kaže da je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu SPS da bude na izbornoj listi.

- Ne vidim sebe u poslaničkoj klupi, jer nisam odustao od snimanja filmova, ali, naravno, želim da dam svoj doprinos stranci za koju verujem da Srbiji može doneti boljitak - rekao je Dragojević, koji je na listi oko 50. mesta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.