Mirović: Samo Vučiću podrška za formiranje vlade

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Samo Vučiću podrška za formiranje vlade

Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da samo Aleksandar Vučić može dobiti podršku za formiranje nove republičke vlade.

Mirović je rekao novinarima da demokratija predstavlja izraz volje građana, a da su građani pokazali na izborima da je njihova volja da Aleksandar Vučić bude na čelu vlade.

Prema njegovim rečima, dosadašnji rad vlade bio je opredeljujući faktor da građani u ogromnoj većini na izborima podrže SNS i Aleksandra Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i daju mu poverenje da formira novu vladu.

Pročitajte još

Mirović je rekao da je za njega kao građanina neprihvatljivio da bilo ko drugi formira vladu.

- Ne možemo dati podršku bilo kome da formira vladu osim Aleksandru Vučiću - rekao je Mirović.

On je dodao da je prethodna vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem doprinela stabilnosti zemlje i ekonomskom razvoju i da jedinstvena želja svih da se tim putem i nastavi.

- Onima koji zbog sitnih ličnih interesa žele nešto drugo poručujem da ovo nije njihov krug i da čekaju sledeći - zaključio je Mirović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.