Mihajlovićeva: Na sednici Vlade o dnevnicama, ne o Kori Udovički

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Na sednici Vlade o dnevnicama, ne o Kori Udovički

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da na današnoj sednici vlade nije bilo reči o incijativi za smenu ministarke državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički.

- Ne, molim vas, mi smo imali jednu od sednica vlade i razgovarali smo o mnogim tačkama, a jedna od njih je bila i o dnevnicama za službena putovanja koje smo smanjivali - rekla je Mihajlović novinarima odgovarajući na pitanje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << li se na sednici vlade razgovaralo o inicijativi za smenu ministarke Udovički.

Mihajlović se u Vladi Srbije sastala sa ministarkom za urbanistički razvoj i turizam Albanije Eglantinom Gjermeni koja će sutra učestvovati na međunarodnom forumu o reformi sistema izdavanja građevinskih dozvola.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.