MUP: Nećemo dozvoliti da policiju uvlače u lične i političke sukobe

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nećemo dozvoliti da policiju uvlače u lične i političke sukobe

"Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacuje zlonamerne i tendenciozne navode Vladimira Ješića da je policija prema njemu postupala neprofesionalno i da nije ništa preduzela kako bi uhapsila navodne počinioce napada na njega" saopštio je MUP.

Iz MUP-a navode da neće dozvoliti da bilo ko Ministarstvo uvlači u lične i političke sukobe.

"Policija je krajnje profesionalno i odgovorno pristupila celom slučaju, a u cilju njegovog rešavanja iz Beograda u Inđiju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upućen i poligrafista, kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog slučaja.

Netačno je da je poligrafista, koji po struci mora biti psiholog, rekao Ješiću da „ne može garantovati da rezultati neće biti zloupotreljeni“, a to je spreman da potvrdi i pred nadležnim organima.

Takođe, nije istina da je policija dolazila u džipovima iz Beograda i očigledno time Ješić želi da obmane javnost i naruši ugled MUP-a.

Podsećamo da je na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva Vladimiru Ješiću i dvojici svedoka ponuđeno da se poligrafski testiraju, međutim oni su to odbili.

Vladimir Gak, kome je takođe ponuđeno poligrafsko testiranje, pristao je da odgovara na pitanja poligrafiste i nije imao reakcije koje pokazuju bilo kakvu povezanost sa napadom na Ješića.

Policija će nastaviti sa intenzivnim radom, kako bi slučajevi prijavljenih napada u Inđiji i Beočinu bili rasvetljeni" saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MUP: Profesionalno postupano prema Ješiću

Izvor: RTS, 19.Apr.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je kao zlonamerne i tendenciozne navode Vladimira Ješića da je policija prema njemu postupala neprofesionalno i da nije ništa preduzela kako bi uhapsila navodne počinioce napada na njega. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.