LDP: Smenite i Bajatovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Smenite i Bajatovića

Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je danas da je smenjivanje sedam direktora javnih preduzeća neozbiljno i da je obmana građana Srbije.

LDP je podsetila Vladu da u zemlji postoji više od 700 javnih preduzeća, od čega je više od 30 na republičkom nivou. Ta preduzeća "godišnje sve nas koštaju stotine miliona evra, a ne daju nikakve rezultate i stvaraju enormne gubitke".

"Sve to predstavlja dokaz da i ova vlada na javna preduzeća gleda kao na partijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plen", piše u saopštenju.

LDP smatra da je najbolje rešenje uvođenje privatnih partnera u preduzeća, a država bi zadržala 51 odsto prihoda.

"Upravo zato se nadamo da će biti ispunjeno obećanje za smenjivanje još 70 odsto direktora, ali da se među smenjenima nađu i direktori višestrukih gubitaških šampiona - poput Dušana Bajatovića.

Ukoliko ne dođe do ovakvih ozbiljnih iskoraka, ovakav potez neće biti reformski, nego marketinški", smatra LDP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.