Komora: Napadnut pomoćnik javnog izvršitelja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komora: Napadnut pomoćnik javnog izvršitelja

Komora javnih izvršitelja saopštila je danas da je pomoćnik javnog izvršitelja Vojka Janjić verbalno i fizički napadnuta kada je dužniku pokušala da uruči rešenje o izvršenju, ukazujući da je napad na izvršitelje ujedno napad na celokupni pravosudni sistem.

Komora javnih izvršitelja najoštrije osuđuje napad na pomoćnika javnog izvršitelja i apeluje na nadležne organe da svaki vid nasilja i nezakonitog ponašanja pravovremeno i efikasno procesuira i sankcioniše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Komora javnih izvršitelja će preduzeti sve neophodne aktivnosti u cilju što hitnije reakcije nadležnih državnih organa. Napominjemo da ovo nije prvi slučaj napada na javne izvršitelje i njihove pomoćnike", kaže se u saopštenju.

Objašnjava se da je pomoćnik javnog izvršitelja Vojka Janjić 13. januara 2017. verbalno i fizički napadnuta prilikom pokušaja da dužniku uruči rešenje o izvršenju i da je tako sprečena u obavljanju službene dužnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut pomoćnik javnog izvršitelja

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017

Pomoćnik javnog izvršitelja Vojka Janjić verbalno i fizički napadnuta kada je dužniku pokušala da uruči rešenje o izvršenju, saopštila je danas Komora javnih izvršitelja...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Naime, pomoćnik javnog izvršitelja Vojka Janjić 13. januara 2017. verbalno je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.