Koha: Traži se rešenje

Izvor: RTV Pink, 22.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koha: Traži se rešenje

Koha: Traži se način za izlazak iz krize oko plana UN . . . Prištinski dnevnik Koha ditore piše da bi jedan od načina za prevazilaženje situacije nakon što je Priština odbila plan UN o šest tačaka mogao da bude da UN konstatuju da Kosovo odbija plan, ali da će biti konsultovana o njegovom sprovođenju. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebus za Euleks: I albanski lideri, i šest tačaka - na broju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2008

PRIŠTINA - Jedan od načina da se izađe iz sadašnje situacije, kada Priština odbija plan Ban Ki-muna od šest tačaka, jeste da generalni sekretar UN u izveštaju navede da su "predstavnici Kosova odbili plan", ali da konstatuje da će oni biti konsultovani oko njegovog ostvarivanja, piše...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.