Kalanovićeva: Ne zna se kako će izgledati ministarstva

Izvor: Kurir, 13.Jul.2012, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanovićeva: Ne zna se kako će izgledati ministarstva

Dogovor je da budu precizno definisane nadležnosti svih ministarstava, rekla je član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije

BEOGRAD - Član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica Kalanović izjavila je jutros da se još ne zna u potpunosti kako će izgledati slika ministarstava u budućoj vladi Srbije.

"Dogovor je da budu precizno definisane nadležnosti svih ministarstava", rekla je Kalanovićeva, gostujući na TV Pink.

Upitana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o mogućnosti da bude ministar za lokalnu samoupravu i regionalni razvoj, a lider URS Mlađan Dinkić ministar za ekonomiju i privredu, ona je odgovorila da je u razgovorima oko formiranja većine za vladu bilo reči i o oblastima za koje bi bila zadužena neka stranka.

Vlada je programska i zasnovana na onome što su stranke obećavale u svojoj kampanji, rekla je Kalanovićeva i dodala da je URS bio opredeljen za ekonomiju, decentralizaciju i regionalni razvoj.

"Ako budemo dobili ta dva ministarstva, imena se znaju", rekla je Kalanovićeva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.