KOŽIN: Rusija će Iranu isporučiti dorađene raketne sisteme S-300

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2015, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŽIN: Rusija će Iranu isporučiti dorađene raketne sisteme S-300

RUSIJA će Iranu isporučiti modernizovane zenitne raketne sisteme S-300 – saopštio je Vladimir Kožin, pomoćnik šefa ruske države za vojno-tehničku saradnju.
Kožin je istovremeno otkrio da ruska vojna industrja – specijalno za svoje iranske klijente i partnere – „dorađuje“ sisteme S-300 namenjene Teheranu.
Putinov pomoćnik je naglasio i precizirao:
„Biće to oni sistemi S-300 koje je Iran u svoje vreme hteo da kupi. Međutim, s obzirom da je otada prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << podosta vremena, „iranski S-300“ se dorađuju. Tačnije:  dorađuju se neki njegovi elementi“.
Kožin – što je i logično jer se radi o oružju – nije otkrio šta se „dorađuje“. Niti: da li je te „dorade“ predložila sama Moskva ili ih je tražio Teheran.
#fakti
The post KOŽIN: Rusija će Iranu isporučiti dorađene raketne sisteme S-300 appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kožin: Rusija će Iranu isporučiti dorađene raketne sisteme S-300

Izvor: Vostok.rs, 31.Jul.2015

31.07.2015. -..Rusijaće Iranu isporučiti modernizovane zenitne raketne sisteme S-300 - saopštio je Vladimir Kožin, pomoćnik šefa ruske države za vojno-tehničku saradnju...Kožin je istovremeno otkrio da ruska vojna industrja - specijalno za svoje iranske klijente i partnere - „dorađuje“...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.